nu am inspiratie si prin urmare nu stiu ce titlu sa dau postului astuia.

Nu nu.I’m not dead yet.

Ce fac, nici eu nu stiu.

 Vine primavara si parca simt cum plesneste carnea si cum plesnesc venele si cum plesneste tot ce e verde si rosu si proaspat.Am sentimentul ca sint inconjurata de cruditati. Incepand cu salate si ridichi si terminand cu chestii mai grave. Ceva ce scartaie intre dinti si scoate sunetul ala crud crud crud.Fresh. Cool. Caldura. Florile. Zilele.

Ah, the golden spring ages (Prietenii stiu de ce. Sau daca nu stiu de ce, pot macar sa ghiceasca. Sau pot sa-si bata capul si sa nu se prinda. Prin urmare pot sa se oftice. Si sa ma intrebe. Uite, tu care citesti acum asta, nu-i asa ca te-ar interesa sa stii ce-i cu the golden spring ages? Nu-i asa ca esti un pic curios. Uite-te la tine. Si gandeste-te la mine. Si la motivele pentru care continui sa citesti ce-am scris aici…).

In afara de asta… am citit niste Bukowski. Si niste Murakami. Si acum servesc niste Eco.Si m-am uitat la desene animate.

La naiba cu Eliot care zice ca april is the cruellest month.

2 gânduri despre &8222;nu am inspiratie si prin urmare nu stiu ce titlu sa dau postului astuia.&8221;

 1. asha de primavera, fa o vizita la MacDunaldz sa vez cun plesneshte sh sanatatea nu numa verdele crud al salatei ce se iveshte pantre cutele pline de grasime ale unui bigmac. haha, o vinit primavara ntrun final mae eri fulguea n cluji da acu a eshit mugurii la copaci. uraaa, vreme de plinbari si macdonalds. nue asha ca doritz sancercatz sh noul mac’shican?

 2. da, slava domnului ca pasajul de la universitate s-a dus dreqului. era si cazul, vorba unei prietene, au scos cisternele cu shobolani mortzi.
  btw, nu mananc de la mec.
  mec is cancer.
  si cuptorul cu microunde la fel.
  si telefonul mobil.
  si multe altele 🙂
  bine ca a venit primavara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s